Menu
Blog

Wie ben ik nu precies?

pvassistantOp mijn pagina ‘about’ staat natuurlijk al het één en ander maar dat is natuurlijk een beetje een globale kijk op wie ik ben.

Nu ga ik wat meer inhoudelijk vertellen wie ik ben en waar ik allemaal van houd. Ik zal proberen het niet zo standaard te maken, maar gewoon gezellig, leuk, grappig en makkelijk te lezen. Want ja wie houdt nu van saai 😉
Nou dat is al één ding wat je nu meer van mij weet. Ik ben niet zo van de saaie dingen. Ik houd wel van wat uitdaging en dat je een beetje moet strijden. Anders is het toch allemaal zo standaard. Be creative and take the challange!

Oke, wat is nog meer leuk om over mij te vertellen. De foto laat het eigenlijk al een beetje zien. Ik ben dus echt heel erg DOL maar ik bedoel echt MEGA DOL op tassen en sneakers. Mijn man weet daarom ook altijd wel wat hij voor mij moet kopen qua cadeaus. En aangezien zijn smaak tien keer beter is dan die van mij, dan kan je je wel voorstellen dat ik op zo een moment een happy vrouw ben. Helaas heb ik het nog niet maar er gaat een dag komen dat ik een kamer mag wijden aan mijn tassen en sneakers. Die droom gaat zeker uitkomen. Zie je het al voor je? Ik wel 

Waar ik echt nog meer, heel erg MEGA DOL op ben zijn koekjes en taartjes. Daar kan je mij voor wakker maken. I love me some good cookies. Vooral American Cookies en donuts, jammie. Ik heb een periode gehad dat ik de cookies zelf maakte maar dat heb ik al een tijd niet gedaan. Snel maar weer even op de agenda zetten. Waar ik nog meer van houd qua eten is natuurlijk sushi en patatjes. Ik heb nu echt de perfecte patatjes gevonden voor in de AirFryer. Namelijk Oma’s friet van Aviko, echt te lekker. En dan een beetje truffelmayo, bellissimo! All day everyday 😉
Ik zeg niet dat je het moet, maar serious ik zou ze proberen haha.

Wat ik dus ook heel erg leuk vindt, is het verbouwen en omgooien van ons hele interieur. Van onze woonkamer tot de slaapkamer van de kinderen, I LOVE IT. Ik kijk dus ook altijd VT wonen weer verliefd op je huis, Bouwval gezocht, Het roer om de verbouwing van een Frans kasteel en ga zo maar door. Ik geniet gewoon als ik deze programma’s kijk. Lekker met een kopje thee en wat lekkers. Weer een beetje inspiratie opdoen voor de volgende klus 😉

Tja wat valt er nog meer te vertellen, ik ben natuurlijk vrij jong moeder geworden. Ik was net 21 toen mijn dochter geboren werd. Iets waar ik totaal geen spijt van heb want, door haar geboorte ben ik mega veranderd. Ik was al vrij verantwoordelijk maar doordat ik jong moeder geworden ben is dat een soort oerinstinct bij mij geworden. Ik ben heel erg van iets is jouw verantwoordelijkheid en daar handel je ook naar. En zelfstandigheid is een oerinstinct geworden. Ondanks dat mijn ouders mij ook hielpen op bepaalde vlakken deed ik het allemaal zelf. Ik kocht mijn eerste appartement toen ik 23 was en wat was ik trots. Ik werkte 36 uur en dit kon ik gelukkig ook vrij snel terugbrengen naar 32 uur zodat ik ook meer tijd met mijn dochter had. Het was niet altijd makkelijk maar dat heb je ook als je getrouwd bent of geen alleenstaande ouder. Iedereen heeft zijn ups en downs, het feit dat je een alleenstaande ouder bent maakt het niet dat het voor jou extra moeilijk is. (Maar hey zo denk ik) Ondertussen ben ik getrouwd en heb ik nog twee mooie jongens mogen krijgen.

Nu vraag je je natuurlijk ook af of ik een wat mindere kant heb, oh ja die heb ik ook wel. In de ochtend houd ik heel erg van rust, ik wil rustig wakker worden en dan moet er zo min mogelijk tegen mij gepraat worden. Het liefst eigenlijk gewoon niet 😉 Ook ben ik zo een persoon die mega hangry kan zijn, te weinig of niet op tijd eten betekend dus puur chagrijnig. Maar zodra er iets van eten in mijn mond gaat dan ben ik weer happy.

Voor mijzelf heb ik ook kernwaarden genoteerd en deze kernwaarden zeggen wie ik ben en waar ik ook echt voor sta.
Ik zal mijn kernwaarden even onder elkaar zetten zodat je een nog beter beeld van mij hebt.

 • Ambitieus
 • Behulpzaam
 • Betrouwbaar
 • Duidelijk
 • Eerlijk
 • Klantvriendelijk
 • Organisator
 • Structuur
 • Service
 • Geduldig
 • Verantwoordelijk
 • Respectvol
 • Rustig
 • Serieus

Ik sta hier echt voor en zo ben ik niet alleen naar mijn familie of vrienden maar ook naar mijn klanten.

Onder het kopje downloads vind je een lijst met kernwaardes. Het lijkt mij leuk om die van jou ook te weten. Laat ze achter in de comments en als je ergens tegenaan loopt let me know want dan kan ik je helpen.

No Comments

  Leave a Reply