Menu

Hoe is PVA ontstaan?

Dit is dus eigenlijk best wel een grappig maar ik denk ook wel een heel standaard verhaal. Maar ik ga het wel gezellig vertellen.

Ik stond op een dag in de lift bij mijn werk om een broodje beneden te halen -een week voordat ik 33 zou worden- en opeens bekroop mij de gedachten. Oke is dit wat ik de aankomende 34 jaar nog moet gaan doen. Serieus ik had het op dat moment niet meer. Nou ik keurig mijn broodje gehaald en ik ga verder met de dag.
Dat weekend zie ik een vriendin van mij en die vertelt mij dat ze een cursus gaat volgen voor Virtual Assistant. Ik zie natuurlijk β€˜sorry een wat zeg je nu?’. Hoe meer ze mij vertelde wat het precies inhield hoe meer ik het voor mij zag. Serieus dit is voor mij, dit is mij op het lijf geschreven. Die avond ben ik nog met mijn man gaan kletsen over wat er nu precies allemaal was gebeurd. Ja voor mij was het een hele happening. Na veel gesprekken en ondertussen is mijn verjaardag ook geweest, is de knoop doorgehakt. Ik word Virtual Assistant. Enkele maanden later ben ik ook de cursus gaan volgen en heb ik mij op 2 januari 2019 (5 dagen voor mijn bevalling) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En weer een maand later mijn certificaat behaald en nu alweer 2 jaar verder met geen enkele spijt.

Dit is eigenlijk het verhaal een beetje in een notendop. De ins and outs van de gesprekken zijn niet heel erg boeiend πŸ˜‰
Ondertussen ben ik mij ook verder aan het ontwikkelen en wil ik mijn horizon ook verder verbreden en mijn eigen doelen behalen.

Ondernemen is met vallen en opstaan, het is gewoon belangrijk dat je bij het vallen wel weer opstaat en vraagt om hulp. Je bent er niet alleen.